Woningbouw - Utiliteitsbouw - Renovatie
Langeweg 14, 3244 BH  Nieuwe Tonge - Telefoon 0187-651777
Ons bedrijf Adviescentrum Projecten Contact Links Personeel ©
Co-Makers
Opdrachtgevers
Minderwatt®
Co-Makers

Schipper Electrotechniek bv werkt samen met vrijwel alle grote aannemers en bouwbedrijven die actief zijn in de Randstad.
Voor een groot aantal is Schipper Electrotechniek bv co-maker.
Dit houdt in dat het bedrijf vergaande afspraken heeft gemaakt omtrent de levering van producten, de werkwijze en de prijs.
Deze co-makerships bieden alleen maar voordelen. De bouwbedrijven zijn verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverleners en leveranciers zoals Schipper Electrotechniek bv hebben continuïteit in hun opdrachtenportefeuille.
Co-makers werken in een bouwproject al in een vroeg stadium met elkaar samen. En daar profiteert de klant uiteindelijk van: ervaring en expertise worden snel bijeen gebracht, waardoor de verschillende disciplines in een bouwproces optimaal op elkaar worden afgestemd.

Samenwerking met BAM
Met Koninklijke BAM Groep heeft Schipper Electrotechniek bv co-maker afspraken met betrekking tot de 'Waarderiant-woning'.
Deze woning heeft een vaste maatvoering en BAM en Schipper Electrotechniek bv hebben vaste prijsafspraken voor de installaties in deze standaardwoning én voor de variabelen hierop. De wijze van kostencalculatie is open en bekend en alle partijen zijn zeer tevreden over deze manier van werken.

Meerwaarde voor Dura Vermeer
Ook met Dura Vermeer heeft Schipper Electrotechniek bv een co-makership. Adjunct-directeur Kats van Dura Vermeer legt uit welke meerwaarde Schipper Electrotechniek bv biedt.

"Ik ken het bedrijf al van vroeger, vóórdat ik bij Dura Vermeer werkte. Ik kwam uit Nieuwe-Tonge en had voor een stageplaats vervoer nodig richting de Randstad. Ik kon altijd meerijden met een monteur van Schipper. Die hulpvaardigheid kenmerkt het bedrijf nog steeds en maakt het tot een plezierige partner om mee samen te werken. Uiteraard is onze samenwerking niet alleen op een plezierige omgang gebaseerd. Het elektrotechnisch advies dat ze als bouwteampartner inbrengen is van grote waarde voor het slagen van een project. Schipper Electrotechniek bv kan een voorlopig ontwerp snel beoordelen en bepalen of de NEN1010 norm gehanteerd wordt en zonodig wijzigingen aanbrengen.

Daarnaast weet het bedrijf precies welke installaties nodig zijn in welk type woning. Dura Vermeer bouwt momenteel veel voor doelgroepen, zoals starters en senioren. Vooral deze laatste groep maakt gebruik van domotica, zeg maar slimme computertoepassingen voor huishoudelijke apparatuur. Schipper Electrotechniek bv geeft aan welke mogelijkheden er zijn én tegen welke prijsstelling."

Dura Vermeer werkt sinds 2001 samen met co-makers voor elektra, loodgieters-, verwarmings- en ventilatie-installaties. De verschillende disciplines worden al in bouwteamverband bijeen gebracht als een bouwproject in de voorlopig ontwerpfase is. Kats: "Het meeste opvallende van de co-makers is hun betrokkenheid.
Ze bespreken een ontwerp zonodig ook met elkaar, dus zonder de inbreng van de aannemer. Alles ter optimalisatie van het eindproduct.

Dát noem ik nog eens meedenken."

Ga naar beginpagina
Contactformulier
Sitemap
© Schipper & Zn. Electrotechniek bv