Adviescentrum

Op projectbasis geeft Schipper persoonlijk advies over de inrichting van het elektraplan aan de klanten van onze ketenpartners. Ervaring leert dat toekomstige bewoners van een nieuwbouwwoning behoefte hebben aan maatwerk. Onze adviseurs helpen kopers om zich in te leven in hun toekomstige woning. Omdat klanttevredenheid bij Schipper voorop staat, hebben wij een speciaal adviescentrum ingericht.

 

Elektraplan op maat

In ons adviescentrum brengen wij belangrijke informatie en kennis over. Juist door te laten zien wat er allemaal mogelijk is, kan de koper de elektrische installatie aanpassen aan persoonlijke wensen. Zijn de standaard aansluitingen wel voldoende? Komen de wandcontactdozen straks op de gewenste plaats? Is het voorziene model geheel naar wens? Zijn er nog andere voorzieningen nodig, zoals tuinverlichting of extra aansluitingen voor telefoon, televisie en internet? Onze verkoopadviseurs begeleiden kopers naar een resultaat op maat.

 

Adviesgesprek op locatie of op afstand

In het adviescentrum bespreekt een van de verkoopadviseurs de installatie van de woning met de koper. Ook worden verschillende onderdelen van de installatie doorgenomen. Samen nemen zij de mogelijkheden en alternatieven door en verwerken die meteen in de tekening. Met als resultaat een elektraplan op maat.

Bij nieuwbouwprojecten wat verder van ons kantoor gelegen ontvangen kopers een uitnodiging voor een telefonisch adviesgesprek. De koper krijgt dan dezelfde informatie als op locatie. En met behulp van het programma TeamViewer kijkt de koper mee hoe de tekening naar wens wordt aangepast. Flexibel en efficiënt.

 


Instructie TeamViewer

Uiteraard heeft u alleen wat aan het gesprek als de videoverbinding soepel werkt. Daarom het volgende verzoek:

  1. Zorg dat u zowel een telefoon (voor het gesprek) als een laptop/tablet (voor de videoverbinding) bij de hand heeft. Deze combinatie levert de beste gesprekskwaliteit op.
  2. Download de TeamViewer applicatie (of download voor iOS) voor aanvang van het gesprek. U hoeft alleen maar te klikken op het icoontje, daarna start de software automatisch.
    • Als u via uw werk verbinding maakt kan het gebeuren dat de software niet start. In dit geval kunt u ook gebruik maken van de webapplicatie, deze vindt u hier.
    • Als u uw tablet wilt gebruiken om mee te kijken met het gesprek kunt u een app installeren vanuit Google Play of de App Store en die app dan starten.
  3. TeamViewer vraagt om een Meeting-ID en naam als u de applicatie start. De Meeting-ID ontvangt u bij aanvang van het gesprek.
Brandmeld- en beveiligingsinstallatie
Busch-Jeager free@home
Schakelmateriaal Busch-Jeager
Deurcommunicatie
Groepenkasten
Aansluitingen voor computer, televisie e.d.