Een betrouwbare partner, die kwaliteit levert

Schipper Electrotechniek staat bekend als een betrouwbare partner. Wij zijn al meer dan 85 jaar actief in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze klanten kiezen voor de manier waarop wij vakmanschap combineren met betrokkenheid. Schipper staat voor innovatiekracht, kennis en capaciteit.

Ons moderne bedrijfspand aan de Langeweg 14 in Nieuwe Tonge

Schipper Electrotechniek heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in woningbouw, variërend van vergaande domoticatoepassingen in luxe villa’s of zorgwoningen tot technische installaties in grootschalige woningbouwprojecten op Vinexlocaties. Daarnaast zorgt het ook voor het grootonderhoud van installaties in woningen van woningcorporaties. Schipper Electrotechniek heeft een 24-uurs storingsdienst. Daarmee speelt het bedrijf in op de vraag naar service in onze huidige 24-uurs economie.

 

 

 

Werkwijze

LEAN:

Managementfilosofie gericht op het elimineren van verspillingen. Zaken die geen toegevoegde waarde leveren, worden geschrapt. Het doel van deze ‘slanke productie’ is dat de kwaliteit van het product stijgt en de kosten dalen.

 

BIM:

Bouw Informatie Model is een digitaal informatiemodel waarin veel of alle informatie over een gebouw wordt vastgelegd. Naast een 3D-model komt ook andere informatie in het model, zoals functies van ruimtes en onderdelen, planning van werkzaamheden. BIM dient als digitaal prototype en helpt fouten en kostenoverschrijding te voorkomen.

 

PIM:

Product Informatie Management ondersteunt het verkoopproces door productinformatie te geven. Deze informatie volgt het ontwikkelproces van het product en kan via verschillende media worden aangeboden, zoals een website of gedrukte catalogus. Zodra een product klaar is voor de verkoop wordt een PIM-systeem gebruikt.